O nama

U poslovnom smislu sve je počelo 2016. godine otvorenjem autopraonice iz ljubavi prema limenim ljubimcima i održaavanju istih, a pravi počeci su još 90-ih godina kada sam kao dijete počeo prati vozila svojih roditelja i djedova. Pranjem je ubrzo došao interes za poliranjem vozila, iako u to doba nije bilo profesionalnih proizvoda za detailing, ali snašao bih se. Kako sam odrastao, tako sam shvatio da je to ono što me opušta i što zaista volim raditi.

Otvorenjem autopraonice sam ostvario svoj san da se u profesionalnom dijelu života počnem baviti onime što me oduvijek zanimalo, a u 2017. godini sam počeo pružati i usluge full detailing tretmana, highend poliranja i zaštite vozila. Tada se pojavila i sama ideja o proizvodnji vlastitih detailing proizvoda te sam krenuo u realizaciju iste.

2018. godina je godina razvoja ideje u proizvode. Puno truda je uloženo u osmišljavanje samog imena brenda i logotipa uz pomoć kolege vrhunskog dizajnera. Kroz cijelu godinu smo zajedničkim snagama pronalazili najbolje formule za kemije, razrađivali dizajn etiketa i pakiranja te pronalazili najbolja rješenja kako bi proizveli najefikasnije, najkvalitetnije i ekološki prihvatljive proizvode.

2019. godina je godina plasmana proizvoda na tržišta diljem Europske unije. Veliki je interes za istima od strane distributera proizvoda za održavanje vozila, što me čini jako sretnim i iznimno motiviranim da i dalje nastavim pružati visokokvalitetne usluge i proizvoditi inovativne i vrhunske proizvode.

Detaljiranih vozila

390+

M2 ft površine

400

Proizvoda na stanju

6000+

Našastrast

Iskustva klijenata

Težimo zadovoljstvu klijenata i trudimo se da svaka naša stranka ubrzo postane i naš prijatelj.

Volim kad su stvari napravljene kvalitetno i sa stilom..a kod pranja auta i sa stvarima koje su povezane s detaljima na autu to nije baš nešto što se podrazumijeva, da ćeš dobit…Zbog tih činjenica preporučam Clean Fellas jer znam, da to tamo mogu dobiti.

Nick / Papis

U današnje vrijeme je vrlo teško naći autopraonu gdje usluga zadovoljava. Možda sam ja malo specifičan ali nakon dugo vremena i sa zadovoljstvom mogu reći da sam je našao! Ekipa uz vrhunski odrađen posao, čak i proizvode autokozmetiku!

Kristijan / Semulić

Clean Fellas je za mene istinsko otkriće u pogledu izvrsnosti usluge i proizvoda koje nude u domeni njega vozila. Ekipa je zaista profesionalna i uslužna, a strast koju ulažu u svoj posao osjeti se u svakom kutku njihovog prekrasnog prostora. Za svaku preporuku.

Neven / Roginić